Menu

    Whole
7 Fried deer leg in blueberry souce with croquettes
(1,9,12)
4.500.-
8 Deer ragou in sour creamy mushroom souce with home made pasta
(1,9)
4.100.-
9 Beef stew-Hungarian style-with gnocci,cottage cheese fied bacon and dill
(1,3,7)
3.400.-
10 Beef sirlion steak withfried shrimps and red wine brown souces and princes potatoe
(1,2,7,9,10)
8.800.-
11 Beef sirlion with fresh salads,sweet potatoes dried tomatoes mayo

(1,3,9,10)
8.800.-
12 Beef sirlion with potato round,spicy sour cream,celery and gravy

(1,7,9,10)
8.800.-
13 Beef sirlion with creamy spinach souce and hashbrown
(1,7,9,10)
8.800.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Karácsonyi

Halászlé és Kocsonya

elvitel!

December 24.-én 8.00-12.00-között.

Paszírozott pontyhalászlé
-irdalt pontyfilével : 2300.-
-harcsa filével: 2300.-
Kocsonya: 2000.-
Kocsonya: 1200.-
Töltött káposzta: 2100.-

Természetesen egyéb más ételeket is elkészítünk előrendelésre!


Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024