Menu

    Whole
6 Fried deer leg in blueberry souce with croquettes
(1,9,12)
4.900.-
7 Fried deer leg a’la vadas with dumpling
(1,9,12)
4.900.-
8 Deer ragou in sourcre amy mushroom souce with
(1,9)
4.400.-
9 Beef stew-Hungarian style-with gnocci,cottage cheese fied bacon and dill
(1,3,7)
3.700.-
10 Beef sirlion with fresh salads,sweet potatoes dried tomatoes mayo
(1,3,9,10)
8.800.-
11 Beef sirlion with potato round,spicy sour cream,celery and gravy
(1,7,9,10)
8.800.-
12 Friedvvealneck with mushroomsouces and mashed potatoes with onion
(1,7,9,10)
5.200.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Karácsonyi

Halászlé és Kocsonya

elvitel!

December 24.-én 8.00-12.00-között.

Paszírozott pontyhalászlé
-irdalt pontyfilével : 2.400.-
-harcsa filével: 2.400.-
Kocsonya: 2.200.-

Töltött káposzta: 2.200.-

Természetesen egyéb más ételeket is elkészítünk előrendelésre!


Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2025