Menu

    Small Whole
12 Catfish stews „Mohács”style with cottage cheese pasta
(1,3,4,7)
  2.750.-
13 Catfish fried in breadcrumbs stuffed cottage cheese and bear’s onion with chips and rices
(1,3,4,7)
1.900.- 2.750.-
14 Pike perch fillet fried in sesam seeds coat with chopped parsley and potatoes
(1,3,4,7,11)
1.780.- 2.550.-
15 Grilled pike perch fillet with fresh salads
(4,9)
1.920.- 2.750.-
16 Carp fillet fried potato dumpling,sour cream and cheese ont the top with chips and rice
(1,3,4,7,9)
1.690.- 2.400.-
17 Grilled carp fillet in forest-mushroom souce with hashbrowns
(1,3,4,9)
1.690.- 2.400.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Az érdeklődésre való tekintettel
2021.01.23.-tól újra étlapra kerülnek az

alábbi ételeket:

Paszírozott pontyhalászlé:
-irdalt pontyfilével 1250.-
-szürkeharcsa filével 1450.-
Kocsonya: 1200.-
Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2021