Menu

    Whole
8 Fried deer leg in blueberry souce with croquettes
(1,9,12)
3.500.-
9 Deer ragou in mushroom souce with hashbrowns
(1,9)
2.900.-
10 Beef stew-Hungarian style-with cottage cheese gnocci and dill
(1,3,7)
2.300.-
11 Beef sirlion steak with ham-cheees souce and home made potatoe in baking tin and rosemary
(1,7,9)
5.900.-
12 Beef sirlion with fried onion,bacon and egg sunny side up
(1,3,9)
5.900.-
13 Lamb trotters in gravy with spicy potatoes
(9)
4.600.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Szilveszteri

Malacsült és Kocsonya

elvitel!

December 31.-én 10.00-14.00-között.

Bőrös-sörös malacsült  párolt káposztával és tört burgonyával 2200.-
Lencsefőzelék füstöltekkel 1200.-
Korhelyleves aszalt erdei gombákkal 1200.-
Kocsonya: 1200.-
Töltött káposzta: 1350.-

Természetesen egyéb más ételeket is elkészítünk előrendelésre!


Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2022