Kedves Vendégeink!

A vírushelyzetre való tekintettel éttermünk 2020.11.11-től zárva tart.

Elvitelre továbbra kiszolgáljuk vendégeinket 12:00-19:00-ig.

Kérjük tekintse meg módosult étlapunkat.

Tisztelettel: A Kiskulacs csapata

 

Kedves Vendégeink!

Az érdeklődésre való tekintettel
2021.01.23.-tól újra étlapra kerülnek az

alábbi ételeket:

Paszírozott pontyhalászlé:
-irdalt pontyfilével 1250.-
-szürkeharcsa filével 1450.-
Kocsonya: 1200.-
Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a felsorolt élelmiszer-összetevők étel allergiát okozhatnak.
Kérjük, jelezzék, ha valamelyik élelmiszer-összetevőre allergiásak, mivel a konyhán készített ételekhez az alábbi anyagokat használhatjuk.
A jelenlegi konyha-technológia nem zárja ki a keresztfertőződést.

  1. Sikértartalmú gabonafélék (pl. búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve azok hibridizált fajtái) és az azokból készült termékek
  2. Rákfélék és az azokból készült termékek
  3. Tojás és az abból készült termékek
  4. Hal és az abból készült termékek
  5. Földimogyoró és az abból készült termékek
  6. Szójabab és az abból készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
  8. Csonthéjasok, pl. mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia terrifolia) és az azokból készült termékek
  9. Zeller és az abból készült termékek
  10. Mustár és az abból készült termékek
  11. Szezámmag és az abból készült termékek
  12. Kén-dioxid és a 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter töménységet meghaladó, SO2-ben kifejezett szulfitok.”
  13. Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek
  14. Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Az érdeklődésre való tekintettel
2021.01.23.-tól újra étlapra kerülnek az

alábbi ételeket:

Paszírozott pontyhalászlé:
-irdalt pontyfilével 1250.-
-szürkeharcsa filével 1450.-
Kocsonya: 1200.-
Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2021