Felhívjuk figyelmüket, hogy a felsorolt élelmiszer-összetevők étel allergiát okozhatnak.
Kérjük, jelezzék, ha valamelyik élelmiszer-összetevőre allergiásak, mivel a konyhán készített ételekhez az alábbi anyagokat használhatjuk.
A jelenlegi konyha-technológia nem zárja ki a keresztfertőződést.

  1. Sikértartalmú gabonafélék (pl. búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve azok hibridizált fajtái) és az azokból készült termékek
  2. Rákfélék és az azokból készült termékek
  3. Tojás és az abból készült termékek
  4. Hal és az abból készült termékek
  5. Földimogyoró és az abból készült termékek
  6. Szójabab és az abból készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
  8. Csonthéjasok, pl. mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia terrifolia) és az azokból készült termékek
  9. Zeller és az abból készült termékek
  10. Mustár és az abból készült termékek
  11. Szezámmag és az abból készült termékek
  12. Kén-dioxid és a 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter töménységet meghaladó, SO2-ben kifejezett szulfitok.”
  13. Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek
  14. Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2021