Menu

    Whole
49 Dumpling a’la Somló
(1,3,7,8)
1300.-
50 Vanilla ice cream with hot blackcurrant souce
(3,7)
1.100.-
51 Coconut-apple cake with honeydew a’la Viktor Kovács
(1,3,7)
1.100.-
52 Pancake stuffed nuts cream
(1,3,7,8)
750.-
53 Panchake stuffed with blueberry jam
(1,3,7)
750.-
54 Cocoa cake with peach and rape honey a’la Viktor Kovács
(1,3,7)
1.100.-
54 Mashed chestnuts with wipped cream
(7,8)
1.100.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Karácsonyi

Halászlé és Kocsonya

elvitel!

December 24.-én 8.00-12.00-között.

Paszírozott pontyhalászlé
-irdalt pontyfilével : 2300.-
-harcsa filével: 2300.-
Kocsonya: 2000.-
Kocsonya: 1200.-
Töltött káposzta: 2100.-

Természetesen egyéb más ételeket is elkészítünk előrendelésre!


Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024