Menu

    Small Whole
26 Roast pork a’la Butcher” with chips and rices
(With pickled cucumber,ham,onion ragou in gravy)
(9)
1.320.- 1.890.-
27 Grilled pork loin in paprika-sour cream mushroom souce with home made pasta
(1,3,7,9)
1.460.- 2.090.-
28 „Bacsa” steak with chips and rices
(Pork loin,cheese,smoked ham fried in panchake pastry)
(1,3,7)
1.460.- 2.090.-
29 „Nyitrai”chops with steamed rice
Pork loin fried spicy potato pastry with sour cream and greated cheese on the top)
(1,3,7)
1.460.- 2.090.-
30 Grilled pork a’la Butcher” with chips and rices
(9)
1.460.- 2.090.-
31 Pork loin fried in coat with spagetti a’la Milanese
(1,7,9)
1.460.- 2.090.-
32 „Devils meal”
(1,3,7)
1.460.- 2.090.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Az érdeklődésre való tekintettel
2021.01.23.-tól újra étlapra kerülnek az

alábbi ételeket:

Paszírozott pontyhalászlé:
-irdalt pontyfilével 1250.-
-szürkeharcsa filével 1450.-
Kocsonya: 1200.-
Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2021