Menu

    Whole
1 „Tatar” beefsteak with butter and toast
(1,3,7,10)
4.500.-
2 Meatsoup with home made chickendumpling
(1,3,9)
1.500.-
3 White beansoup with vegetebles and smoked-cooked porknecks
(1,9)
1.650.-
4 Creamy onion soup in loaf of bread
(1,7,9)
1.400.-
5 Forest mushroomssoup (friday-sunday)
(1,9)
1400.-

 

 

Price are Hungarian Forint include TAX.

Service not include n the price.

Enjoy your meal!

Chefs

 

 

Cserháti István

Kiss Géza

Torják Renátó

3100 Salgótarján, Kassai sor 40.
Telefon:+36 32 412 026 | E-mail: info@kiskulacsvendeglo.hu
Nyitva tartás: H-SZ: 11:00-22:00-ig, Vasrárnap: 12:00-16:00-ig,

www.kiskulacsvendeglo.hu

Kedves Vendégeink!

Karácsonyi

Halászlé és Kocsonya

elvitel!

December 24.-én 8.00-12.00-között.

Paszírozott pontyhalászlé
-irdalt pontyfilével : 2.400.-
-harcsa filével: 2.400.-
Kocsonya: 2.200.-

Töltött káposzta: 2.200.-

Természetesen egyéb más ételeket is elkészítünk előrendelésre!


Tel.:+36-32/412-026; Kiskulacs Vendéglő

3100.Salgótarján,Kassai sor 40.
www.kiskulacsvendeglo.hu

 

www.kiskulacsvendeglo.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Kiskulacs Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2025